ROAS Coaching logo
Bloemen in bloei op een veld Kinderen spelen in de speeltuin

Wie ben ik?

RomyMijn naam is Romy Nijenhuis, samen met mijn man Gert-Jan zijn wij de trotse ouders van twee zonen: Owen en Bjorn. We wonen in Assen.

Na het afronden van mijn HBO in 2002 ben ik aan het werk gegaan in de bemiddeling van kinderopvang binnen werkgevers. Na een reorganisatie ben ik in 2004 in het onderwijs, bij het Drenthe College, terecht gekomen. Hier heb ik meerdere functies bekleed. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren met veel plezier als Instructeur en Intern Begeleider met MBO studenten.

Daarnaast ben ik me altijd blijven ontwikkelen, waarbij ik mijn Pedagogisch Didactische Aantekening, Mentoraat papieren, Video Interactieve Coaching certificaat, licentie Coacheespel en diploma voor Kindercoach heb behaald.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ook vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn, wandelen in het bos of heerlijk van de zon genieten in de tuin. Hardlopen voor de inspanning en yoga voor de ontspanning zijn ook bezigheden waar ik blij van word.

Net als het werken met kinderen en jongeren, iemand echt horen, luisteren naar wat hij/zij vertelt en bedoelt, samen kwaliteiten en vaardigheden ontdekken waar het kind zich (nog) niet bewust van is. En altijd met een positieve aanpak aan het werk gaan zorgt ervoor dat ik iedere dag met een glimlach uit bed kom!  Rupsje